ÅRET DER GIK - 2018

JANUARY 7, 2018

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye år! Jeg startede arbejde igen torsdag i sidste uge og jeg må indrømme, at det vær pænt tough at komme tilbage – måske skyldes det, at jeg har sovet omkring 11 timer hver dag i ferien? Jeg føler til gengæld, at jeg er igang igen nu og året er startet med en flytning og en tur til Ikea sammen med resten af Danmark i søndags. Jeg er flyttet ind i hos min søster i indre by og er så småt kommet på plads i lejligheden. Jeg har dog ALT for meget tøj, hvorfor jeg pønser på at sælge seriøst ud ASAP! Derudover har jeg gået og tænkt på et nyt månedligt format til bloggen, som jeg tænker at starte med her i januar 2019 – stay tuned! Nedenfor er et billede fra mit nye værelse!

BLAZER Vintage (similar here*)

TEE Asos*

HAIR CLIP Gina Tricot* (similar here*, hereand here*)

JEANS Uniqlo 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK - 2018