BASICS ON SALE

JW ANDERSON RUN STAR HIKE CONVERSE

Jeg har ventet sååå længe på den nye Run Star Hike Converse sneaker fra JW Andersons samarbejde med Converse. Faktisk siden 30. September, hvis jeg kigger tilbage på mine gemte posts på Instagram. Jeg faldt egentlig først for den sorte version, men den hvide er mindst ligeså flot. Dermed ikke sagt, at jeg også skal have den sorte version, når den launcher senere på foråret. Jeg var heldig at få fingre i den hvide version i sidste uge, da JW Anderson annoncerede deres pre-launch på deres webshop via. deres nyhedsbrev, men oprindeligt launcher den hvide version her d. 12. februar på JW Andersons webshop og vist også på Berlinske Voo Store. Jeg elsker hvordan den både er en virkelig sej sneaker, men samtidig en pæn sko, som du godt kan tillade dig at troppe op til en fest eller et møde i. Jeg tænker, at jeg vil style den med lange kjoler og flared jeans.

 

DIREKTE LINK TIL DEN HVIDE VERSION HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASICS ON SALE