FEBRUARY 28, 2019

GANNI WISHES

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg er altid sindssygt nysgerrig på at se, hvad Ganni finder på – og de skuffer stort set aldrig. Endnu en gang er der flere items, som jeg sukker dybt over denne sæson. Se mine yndlings nedenfor! Siden jeg skrev og planlagde dette indlæg i sidste uge, har jeg faktisk været forbi Ganni i Store Regnegade og købe den fantastiske top + de fantastiske jeans. Ups! Men de har simpelthen så god og sej service derinde, deres prøverum er smukke og så fitter deres tøj (specielt deres jeans) bare så flot! OG jeg havde jo lige solgt en helt masse på loppemarked i søndags – tak til alle, der kom forbi BTW! <3

 

 

 

TOP W. PUFFY SLEEVES Ganni*

JEANS Ganni*

ARMY GREEN LEATHER DRESS Ganni*

BLACK DRESS Ganni*

QUILTED JACKET Ganni*

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEBRUARY 28, 2019