DREAM JACKET

MARCH 8, 2019

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Jeg håber at I alle har haft en dejlig weekend! Jeg startede weekenden med at tage forbi lanceringen af Naked og adidas’ nye samarbejde – nemlig den dødseje Naked x adidas Consortium MAGMUR RUNNER – på Apollo sammen med to veninder. Derudover har weekenden stået på masser af gåture, jeg har været forbi Lula 2nd hand med en masse gode ting OG jeg har endelig fået set Green Book i biffen. Nedenfor er et outfitbillede fra i fredags – tydeligvis med blåt tema.

COAT Topshop Boutique (similar here*)

TOP Six Ames (gifted)

PANTS Ganni (similar here)

SNEAKERS Naked x adidas (gifted)

BAG Ganni

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAM JACKET