15% OFF GANNI + EYTYS + TOTEME

APRIL 8, 2019

Jeg udnytter virkelig det smukke område omkring Amalienborg og Kastellet i de her dage. Forleden gik min søster og jeg op og så solnedgangen over de blomstrende kirsebærtræer ved Gefion springvandet – så smukt! HUSK at du kan spare 20% på alt fra ESP indtil d. 25. april med koden CAROLINE20 – jeg er virkelig glad for min jakke og bruger den hele tiden – både udover en trenchcoat, med en tynd dunjakke under eller for sig selv alt afhængigt af, hvad vejret tillader.

JACKET Esp (gifted)

T-SHIRT Lærke Andersen (dress version here)

PANTS Calvin Klein

SNEAKERS Filling Pieces

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% OFF GANNI + EYTYS + TOTEME