APRIL 3, 2019

APRIL 15, 2019

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg håber I nyder påsken? Jeg har simpelthen fri 10 dage i træk – så skønt! Søndag og mandag tilbragte jeg derfor i Hornbæk med min søster, hos min mor og min farmor, med gåtur til vandet og besøg på Tegners Museum, som er så smukt og klart kan anbefales. Her sidder jeg helt casual på græsplænen in min mors have og nyder solen. Husk solcreme!

 

JACKET And Less (gifted)

JEANS 2nd One x Marie Jedig (gifted)

SUNNIES Gina Tricot (similar here*)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 3, 2019