APRIL 16, 2019

APRIL 19, 2019

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Så er jeg retur her på bloggen. Jeg har nydt påskeferien i fulde drag – jeg tog fri, så jeg havde 10 dages (!!!!) fri, hvilket var helt fantastisk. Jeg håber I har nydt jeres påskefri! Nedenfor er et outfit fra i fredags iført min yndlings trenchcoat p.t. – den er fra Andless og den er så sej med sine anderledes detaljer på ryggen og sit brede bånd. Jeg glæder mig så meget til jeg kan tage den på som kjole med bare ben og høje sko!

SUNNIES Gina Tricot (blue version here*)

TRENCHCOAT And Less (gifted)

SHIRT Topshop Boutique*

PANTS Resumé (gifted + old – similar here*)

SNEAKERS JW Anderson x Converse 

BAG Vintage (similar here*)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 16, 2019