WARM SPRING WISHES

Organic Basics

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Jeg elsker lækre basis ting – specielt når det kommer til undertøj og træningstøj. Min seneste tilføjelse indenfor træningstøj kategorien er et lækkert sæt bestående af de perfekte yoga-agtige tights og en pæn træningstop fra Organic Basics*. Hvis I ikke allerede kender Organic Basics kan I læse mere om dem HER. De er rimelig optur og laver basis items i bæredygtige materialer.

Organic Basics* hjemmeside kan du spare 20%, hvis du køber deres “packs”, hvor de har sammensat pakker af produkter som passer sammen – jeg har for eksempel lige købt deres “Active Pack Sports Bra”, som jeg nærmest har levet i lige siden – pænt som søndagshyggetøj med en cardigan udover og perfekt som træningssæt til yoga, løb, whatever…

Brug derudover koden ‘RAINBOWOB1’ for at få 10% rabat på din ordre på Organic Basics hjemmeside* (koden gælder indtil d. 1. juli) <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WARM SPRING WISHES