JULY 15, 2019

JULY 16, 2019

Indlægget indeholder reklamelinks. 
Reklamelinks er markeret med *

Et outfitbillede fra i tirsdags, hvor jeg var til forpremiere på Løvernes Konge efter arbejde. Jeg kan ikke anbefale den film nok – det er som at se et afsnit af Our Planet samtidig med at man er i en emotionel nostalgisk rollercoaster. Skal klart i biffen og se den igen ASAP!

Idag flyver jeg til Korfu, hvor jeg skal være til tirsdag efterfulgt af sommerhustur og tre skønne bryllupper – derfor kommer der nok også til at være lidt stille her på bloggen, men jeg skal nok sørge for at opdatere løbende. Ønsker alle en formidabel sommer <3 Husk at følge med på instagram

VEST Lærke Andersen 

TOP Weekday*

JEANS Zara 

SHOES H&M (similar here*)

BAG Hvisk (gifted – coming soon!)

1 kommentar

  • Gid det var mig der skulle til Korfu! Rigtig god tur, glæder mig til at følge med i hvordan rejsen er gået.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULY 15, 2019