WEEKDAY WISHES

AUGUST 7, 2019

Selvom det ikke er meget jeg når rundt til modeugen efterhånden pga. arbejde, så havde Oh! By Kopenhagen Fur været så søde, at låne mig en meget pæn jakke, som jeg stylede med noget helt casual. Elsker trackpants og jakker med gode skuldre – det bliver jeg aldrig træt af! Har I fået set de forskellige brands’ kollektioner fra modeugen? Jeg sørger for at følge med på Copenhagenfashionweeks hjemmeside HER. Mine personlige favoritter var HolzweilerBlanche, Brøgger og Soulland! Derudover nåede jeg heldigvis også forbi Elaine Hersbys præsentation, som var så sej.

JACKET Oh! By Kopenhagen Fur (borrowed)

TRACK PANTS H2O Sportswear

SNEAKERS Asics

BAG Kozha Numbers

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY WISHES