NOVEMBER 18, 2019

NOVEMBER 20, 2019

And Less er blevet et af mine favorit danske brands og da jeg spottede den grønne uldskjorte på deres Instagram for et par måneder siden var det kærlighed ved første blik. Heldigvis var de så søde at sende mig skjorten sammen med et par fantastiske bukser, som både er business og comfy (find dem HER). Jeg glæder mig allerede til det bliver forår, så jeg kan bruge skjorten som jakke – eventuelt under en vest? Dødsejt!

Det I ser bag mig er i øvrigt min nye billedvæg – den er still in the making, da jeg godt kunne tænke mig nogle mere blålige nuancer, men jeg har indset at det er en lidt længere proces, hvor man hellere skal falde over ting man godt kan lide tilfældigt end at lede, hvis man skal finde det helt rigtige.

EARRING Katrine Kristensen

SHIRT And Less (gifted)

TROUSERS And Less (gifted)

SNEAKERS adidas *

SILVER BENCH HAY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER 18, 2019