DECEMBER 27, 2019

ÅRET DER GIK – 2019

2019 er fløjet afsted og ved midnat siger vi farvel til 10’erne og goddag til 20’erne (OMG!!!) 2019 har budt på lidt af hvert: jeg startede året i New York på en familietur og så har jeg besøgt to byer, som jeg ikke har besøgt før, men som jeg klart snart vil besøge igen; nemlig Milano, hvor jeg tillbragte den første weekend  af juni måned og Lissabon, hvor jeg tilbragte første weekend af November. Find guide til Milano HER og guide til Lissabon HER.
Derudover er jeg flyttet intet mindre end to gange: Jeg startede nemlig året med at flytte ind hos min lillesøster og jeg må bare sige at dét at få lov at bo med sin søster, selvom det kun var i 10 måneder, er noget af det mest fantastiske jeg har prøvet og noget som jeg altid vil se tilbage på med stor kærlighed og glæde. I Oktober måned flyttede jeg ind hos min kæreste – I kan se hvordan vi har indrettet os (indtil videre) HER.

Jeg ser tilbage på 2019 med blandede følelser, men er især taknemmelig for mine dejlige veninder, som altid er der igennem tykt og tyndt og min lillesøster, som altid fortæller mig tingene præcis som de er. Derudover har jeg været til intet mindre end 7 (!!!!) fantastiske bryllupper, hvor jeg har tudet af lykke, danset til mine fødder gjorde ondt og set solopgangen et par gange,

Ligesom sidste år er mit nytårsfortsæt at tilbringe mere tid med de mennesker jeg elsker og føler mig afslappet med, så skal jeg lære at slappe af (måske lære at meditere) OG sidst men ikke mindst skal jeg besøge minimum ét land jeg ikke har besøgt før i 2020 og gerne være der i mere end 2 uger. Del gerne gode nytårfortsætter i kommentarfeltet, hvis I har nogle gode?

Vanen tro vil jeg dele mine 12 yndlings outfits fra det forgangne år – ét for hver af årets 12 måneder.
GODT NYTÅR til jer og 10000 tak fordi I følger med, det er jeg SÅ glad for <3

JANUAR

Januar i New York – se indlægget HER

FEBRUAR

Februar i min og min søsters stue – se indlægget HER

MARTS

Forår i luften – se indlægget HER

APRIL

April stod på forår i luften og bare ben (?!!!) flere gange kan jeg se! Se indlægget HER

MAJ

Mere bare ben og tømmermænd – se indlægget HER

JUNI

Sommer i måske verdens smukkeste by, Milano – se indlægget HER

JULI

På toppen af Fisketorvet – se indlægget HER

AUGUST

Fra et af de bedste dage på året; min veninde Jos bryllup – se indlægget HER

SEPTEMBER

I min mors dejlige have iført et ægte efterårssæt – se indlægget HER

OKTOBER

I oktober flyttede jeg ind hos min kæreste, hvor der blandt andet er en elevator med spejl som jeg er meget glad for ift. outfit pic – se indlægget HER

NOVEMBER

Opsat hår og høje støvler – se indlægget HER

DECEMBER

Et af årets mere afslappede outfits – se indlægget HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER 27, 2019