JANUARY 26, 2020

ELAINE HERSBY AW20

Det er vist ingen hemmelighed at den Københavnske modeuge er i fuld gang – jeg har desværre ikke mulighed for at deltage i så mange shows, fremvisninger, events m.m. på grund af mit arbejde, men jeg må indrømme at jeg faktisk også nyder at tjekke de forskellige shows og street style looks på Copenhagen Fashion Weeks hjemmeside i ro og mag. Elaine Hersby, som er en god ven og en virkelig sej dansk designer, holder ikke show i år – det plejer ellers at være rimeligt sejt når hun gør, men derfor skal man ikke snydes for at se hendes flotte AW20 kollektion synes jeg. Nedenfor er mine favoritlooks.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY 26, 2020