MARCH 22, 2020

Skincity: New Beauty Routine

Nedenstående produkter er modtaget i gave.
Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

For et stykke tid siden blev jeg kontaktet af Skincity*, som spurgte om de måtte hjælpe mig med at skræddersy en ny skincare routine til mig – det måtte de selvfølgelig godt! Og for mit vedkommende kunne timingen ikke være bedre – for self care og gode hudplejerutiner er netop noget af det man kan fokusere på i denne mærkelige tid, hvor man er stuck i sin lejlighed og sikkert giver sin hud luft for makeup, forurening osv. Jeg lavede tilbage i December et indlæg om min beauty routine og produkterne er så småt ved at være brugt op nu – desuden er foråret på vej, hvorfor det også er en god idé at tænke over om man bør skifte nogle af sine produkter ud så de passer til vind, vejr og behov. Anyway, Skincity* er smart af flere af flere forskellige årsager:

1) Fordi man via deres skin test kan tage en skin test* og finde ud af præcis hvilke produkter der passer til ens hud. Man tager testen, hvorefter deres eksperter analyserer svarene og skræddersyr den perfekte løsning til ens hud – man har naturligvis også mulighed for at vælge om produkterne skal være i den dyrere eller billigere ende og om man også kunne tænke sig tips til makeup (som de også har)
2) Fordi deres produktsortiment er on point – de fører både Bare Minerals*, Klairs*, Paula’s Choice*, Verso Skincare* og derudover har de også deres eget brand Skincity*. Især Klairs, Paula’s Choice og Verso er brands som jeg har været ekstremt glad for tidligere og Bare Minerals har jeg længe ville prøve, så det var helt perfekt.
3) Fordi deres univers er et mekka for beautynørder, hvor man kan læse om de forskellige produkter og få tips og tricks af deres eksperter.

Jeg har netop modtaget min produktpakke (inklusiv en masse dejlige testers) og jeg glæder mig til at komme igang med at teste! Min hud er “kombineret” på den måde at den er tør og fedtet på samme tid og så døjer jeg lidt med nogle synlige porer omkring næsen – DERFOR ser min nye hudplejerutine således ud:

Den består af følgende steps:

RENS

Rensedelen består af bare Minerals ‘poreless clay cleanser’*, som er en cremet rens som eftersigende renser porene og fjerner overskydende olie på huden. Jeg tænker at den kan bruges i badet om morgenen og efter makeupafrensning om aftenen. Efterfølgende følger man op med bare Minerals ‘poreless exfoliating essence’* eller Skincity ‘Moisture Glow Pads’ – jeg kommer nok til at vælge/evt. skifte imellem de to, da de gør lidt det samme, nemlig opfrisker og eksfolierer huden – tænk toner, men bare bedre og mere effektivt. Jeg har duftet mig frem til at Skincity’s glow pads* dufter utroligt dejligt af mynthe, hvorfor de måske kunne være nice at bruge om morgenen for en frisk og lækker feeling.

PRIME & FUGT

Jeg har læst en del om essence og water essence, som er kæmpestort indenfor K-beauty (Korean beauty) hvorfor jeg er MEGET spændt på at prøve Klair’s Fundamental Watery Oil Drop*, da jeg tænker den er lidt derovre af. – Klairs er et koreansk skincare brand, som jeg virkelig har været glad for tidligere, så jeg glæder mig meget til at prøve ovenstående. Så vidt jeg kan læse mig til er det in serum, som basically har de samme kvaliteter som en meget fugtgivende ansigtsolie, men uden den “olierede” feeling – perfekt til min hud, da den klarer det med at være olieret så fint selv. Den skulle give vildt meget fugt i hvert fald! Efterfølgende er det tid til fugtihedscreme – her har jeg fået tilsendt Instytytym’s Hydra Fusion creme*, som er en relativ let gel-agtig creme, som ikke er for fed for huden, men som til gengæld skulle være en fugtmester uden lige – og så dufter den fantastisk på den der milde, men luksusagtige måde. Sidst, men ikke mindst, kommer jeg til at bruge Makethemake’s ‘soft-focus primer’* som går ind og primer huden inden foundation – Niacinamide skulle eftersigende være et meget potent antioxidant, så primeren sørger altså for at din hud både er beskyttet og ser skøn ud win-win. Det kan dog godt være at jeg kommer til at spare lidt på primeren til når jeg skal ud i den virkelige verden og have foundation på igen, men måske kan den worke lidt magic, så man ikke ser så gusten ud på Google Hangout møder – hvem ved?!

Jeg glæder mig til at komme ordentligt igang med at teste ovenstående. Kæmpe anbefaling til Skincity* herfra i hvert fald – jeg synes det er et dødtjekket koncept, de har gode brands, deres eksperter ved hvad de taler om og man kan altså få en helt ny hudplejerutine for omkring 1.500 DKK (for ovenstående) og mindre kan også gøre det – man kan jo sammensætte som man vil, udelade eksempelvis primer og glow pads og vælge high-end eller billigere produkter alt afhængigt af hvad man er til. Man kan naturligvis også bare shoppe produkter enkeltvis, hvis man er mere til det og slutteligt vil jeg lige nævne at de også laver deres egne “essentials” hvor der er en del spændende ting at finde – se mere HER*.

Husk: self care gør dig glad og man skal være god ved sin hud hele livet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 22, 2020