MARCH 27, 2020

SOULLAND WOMEN

Første kollektion af Soullands womens kollektion har ramt deres webshop og jeg er mildest talt imponeret; den byder på tidsløse items i virkelig god kval og alt fra den perfekte sommerkjole til de sejeste track pants.
Jeg fik for et par måneder tilbage lov til at pre-order fra kollektionen, hvor jeg gik for disse fantastiske bukser med verdens bedste fit (jeg kan slet ikke vente med at style dem med sneakers og en badedragt, og det fantastiske midnatsblå sæt bestående af denne top og disse bukser.
En stor opfordring til at tjekke kollektionen ud på deres webshop HER

 

 

VEST // PANTS //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 27, 2020