April 5, 2020

OBSESSION: SHOULDER PADS

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg elsker skulderpuder – i blazers, skjorter og alt hvad man kan proppe en skulderpude i. Jeg har forgæves ledt efter en kort, fluffy cardigan med skulderpuder det seneste års tid og jeg er naturligvis også obsessed (ligesom alle andre) med Frankie Shops evigt udsolgt tanktop med skulderpuder.

Forleden browsede jeg H&M’s webshop* hvor jeg faldt over nedenstående perfekte basic items med skulderpuder! SÅ optur! Købte den sorte t-shirt* og den hvide tanktop* med det samme og ville i den forbindelse lige tipper jer andre om det.

I samme omgang vil jeg i øvrigt også lige tippe om denne perfekte hvide tanktop*, disse comfy og flotte leggings* og denne flotte cardigan*.

 

WHITE TANKTOP H&M*

BLACK TANKTOP H&M*

BLACK T-SHIRT H&M*

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April 5, 2020