JUNE 17, 2020

WISHES

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med*

Nedenstående ting står højt på min WISHES-liste i mine noter på telefonen, hvor jeg løbende skriver ting ind som jeg virkelig ønsker mig, for at undgå hurtige impuls – og fejlkøb. Øreringene har jeg faktisk allerede, men i sølv. De forhandles hos Nørgaard paa Strøget og er fra brandet Pura Utz, som jeg bestemt mener at man bør tjekke ud.

 

EARRINGS Pura Utz

BLAZER &other stories*

BOOTS Ganni

SUNGLASSES Fenty

BAG Opéra Sport

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUNE 17, 2020