<3MYTHERESA SALE<3

NIKE AIR VAPORMAX

Nedenstående sneakers er modtaget i gave.

Jeg ELSKER sneakers og har for længe siden erkendt at komfort er key, når man bor i København og cykler rundt alle vegne. Jeg har ikke passet super godt på mine fødder som yngre (ballerinasko, arbejde i sko-butik og spidse, høje sko på klubben) og derfor sætter jeg ekstra meget pris på sneakers nu og går stort set aldrig i andet.

Efter nærmest kun at have ejet adidas sneakers de sidste par år er jeg det seneste års tid begyndt at crave Nike-sneakers mere og mere. Jeg synes Nike er så vilde og innovative og så er de virkelig gode til at lave de helt hurtige modeller, som sætter prikken over i’et på ethvert outfit. Lige for tiden er jeg helt vild med VaporMax 360 modellen, som blev lanceret første gang i 2017 – oprindeligt som en løbesko. Den er inspireret af den klasiske Nike Air Max model fra slutningen af 80’erne men har, som I kan se, luftpuderne fuldstændig eksponeret, hvilket gør den til en drøm at have på – lidt ligesom at gå på bouncy skyer 😉 Jeg er især vild med VaporMax 360-modellen, som er lidt mere chunky end de andre. Den kommer i et hav af forskellige farver, hvilket kan gøre det svært at vælge, men jeg har udvalgt mine favoritter, som I kan se nedenfor.

Jeg kan godt lide at tilføre mine outfits en sporty kant med et par hurtige solbriller, en sporty taske eller et par hurtige sneakers for at bryde med det feminine. Eksempelvis kunne nedenstående modeller være dødsmarte sammensat med en slipdress og en oversized blazer, et par tights og en oversized hoodie eller jeans og en badedragt – jeg har samlet et par outfit-eksempler nedenfor til inspiration.

NIKE VAPORMAX FAVORITTER

 

NIKE VAPORMAX OUTFIT INSPO

SLIP DRESS Weekday // BLAZER Weekday // SUNGLASSES Prada //VaporMax 360 modellen

 

HOODIE Arket // TIGHTS Arket // SUNGLASSES Oakley //VaporMax 360 modellen

BATHING SUIT // JEANS Ganni //VaporMax 360 modellen

Se alle tilgængelige VaporMax 360 modeller her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

<3MYTHERESA SALE<3