JULY 8, 2020

GANNI RECYCLED RUBBER COUNTRY BOOTS

Jeg har sukket efter disse gummistøvler fra Ganni i sååå lang tid og nu er de endelig landet i butikkerne og online. Jeg har netop klikket dem hjem fra min yndlings butik på Nørrebro, nemlig Adélie, som altid har et amazing udvalg af de bedste brands. Glæder mig SÅ meget til at tage dem i brug!!!

 

BOOTS Ganni from Adélie

5 kommentarer

 • Matilde

  Nu har du jo haft dem i næsten et år, og jeg ønsker mig dem også! Men jeg har hørt de er dårlig kvalitet og slet ikke vandtætte – hvad synes du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Matilde 🙂 jeg har ikke haft problemer med kvaliteten på mine, men de er måske 75% vandtætte vil jeg sige. Man kan ikke vade i havet eller vandpytter med dem i hvert fald, men de er gode til en regnvejrsdag på cyklen eller en gåtur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine yde

  Hej!! Suuuper fede!! Hvordan er de i skaftet ved du det? Smalle/brede☺️??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Trine:-) de er SÅ gode! Jeg synes er er meget normale i skaftet – hverken smalle eller brede.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • trine yde

   Ej uh hvor fedt! Jeg har lidt store lægge! Håber jeg kan passe dem også😅😅

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULY 8, 2020