PETER DO SPRING 2021

AUGUST 15, 2020

Det er vist ingen hemmelighed at jeg er meget excited over Soulland Women (mere om det HER). Forleden stylede jeg en t-shirt fra deres nye kollektion med en ultrakort mini-skirt (måtte låne et par af min kærestes underbukser for at undgå at lave en pinlig numse-scene) og det spillede altså bare. Jeg har netop bestilt denne jakke hjem fra women-kollektionen som jeg glæder mig SÅÅÅ meget til at tage i brug – den er perfekt. Nederdelen er en gammel Topshop Unique sag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PETER DO SPRING 2021