AUGUST 31, 2020

GLOSSIER PICKS

Glossier et klart et af mine favorit beauty brands. Specielt deres no makeup makeup er helt fantastisk. Jeg bruger haloscope i ‘Topaz’ hver dag på mine kindben lige efter dag/solcreme og foundation og følger op med Cloud Paint i ‘Dusk’. Det giver det perfekte dewy look og en lækker naturlig glød. Jeg har netop stacket up på de to og det er jo sååå nemt at blive fristet på websitet til at købe endnu mere. Nedenfor er et par ting jeg godt kunne tænke mig at prøve. Besøg Glossiers website HER

Mine to favoritter Cloud Paint i ‘Dusk’ og haloscope i ‘Topaz’

Jeg har hørt virkelig gode ting om Glossiers Super Pure serum. Den skulle være helt fantastisk til at få styr på urenheder, forstørrede porer mv.

Den hypede Futuredew skulle give en verdens bedste glow på den helt perfekte Glossier måde. Dewy og shiny men på en effortless måde.

Jeg er blevet ret glad for at bruge hvid eyeliner – lyse eyeliners lyser øjnene op og giver et helt andet look end man er vant til. Netop derfor kunne jeg også godt tænke mig at prøve den smukke babyblå farve. Jeg bruger flittigt Glossiers ‘Eyeslide’ eyeliner i brun, så jeg ved at den er god!

Glossiers Body Hero oil body wash virker virkelig som noget man har lyst til at bade sig selv i hver eneste morgen. Elsker oil washes, da de tilfører huden fugt og så dufter den garanteret fantastisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUGUST 31, 2020