SOMMERHUS

INSPIRATION: JACQUEMUS FALL20

Indlægget indeholder reklamelinks. 
Reklamelinks er markeret med *

Som nævnt i dette indlæg kan jeg slet ikke få Jacquemus FALL20 kollektionen ud af hovedet. Hvis jeg havde pengene ville jeg købe det hele – især sweateren*! Men det har jeg desværre ikke… Derfor har jeg forsøgt at sammensætte et outfit, som er inspireret af nedenstående Jacquemus outfit – uden at være alt for copy-cat agtigt – det kan vi nemlig ikke lide. Jeg linker derudover også til originaloutfittet nedenfor.

 

SWEATER Weekday*

TOP Monki*

JEANS Weekday*

BAG Weekday*

HOOPS Glitter*

 

SWEATER Jacquemus*

TROUSERS (similar) Jacquemus

WHITE BAG Jacquemus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERHUS