SEPTEMBER 9, 2020

SEPTEMBER 10, 2020

Efter at have købt den smukke mørkebrune croc jakke fra Soulland fortrød jeg virkelig ikke også at have købt nederdelen til. Heldigvis fandt jeg den på sample sale og det er jeg SÅ glad for – helt optur at have et sæt. Jakken kommer til at være en fast del af mit outfit hele efteråret og igen til foråret (og måske indimellem under min vinterjakke) for den er godt nok pæn. Den kommer også i sort næste sæson!

JACKET Soulland

SKIRT Soulland

SNEAKERS Nike (on sale)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER 9, 2020