FALL OUTFIT <3

KHAITE LOVE

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Hvis der er et brand jeg sukker dybt over for tiden (udover Peter Do og Jacquemus) så er det Khaite. Det er så dødpænt på den helt effortless måde – det giver mig lidt samme følelse som jeg havde med Totême, da det kom frem.

Anyway, Khaite giver mig lyst til at anskaffe mig de perfekte basic blue jeans i straight fit, samt iføre mig noget ekstremt nedringet – selvom mine bryster desværre ikke kan blive bobbet ligeså flot op som på nedenstående billede. Det faktum, at den fantastisk seje, smukke norske sangerinde Okay Kaya er deres faste kampagnemodel gør bestemt ikke min obsession mindre. Stor opfordring til at følge Khaite på Instagram HER. Disclaimer: Det er helt sindssygt dyrt, så jeg har også samlet lidt Khaite-agtige items nedenfor på bedste “get the look”-manér.

GET THE LOOK

BLAZER Monki*

DRESS Who What Wear

JEANS Weekday*

SANDALS &other stories*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALL OUTFIT <3