SEPTEMBER 18, 2020

DRUK

Jeg er ikke anmelder, men jeg vil alligevel anbefale alle – unge som gamle – at gå i biografen og se Druk. Personligt rørte filmen mig dybt og gav mig følelsen af, at have lyst til at feste, at græde, at elske og at leve på en gang. Den er provokerende og rørende og Mads Mikkelsen er så vild i den. Jeg er nærmest ude i, at jeg skal ind og se den igen hurtigst muligt.

Jeg synes i det hele taget, at det er vanvittigt så gode film vi laver i Danmark. Niveauet er virkelig højt og når en dansk film er god, som eksempelvis Druk eller Dronningen er det (for blot at nævne et par nylige eksempler), så slår det alt andet. Tak til Thomas Vinterberg for (endnu et) mesterværk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER 18, 2020