SEPTEMBER 21, 2020

BDAY WISHES

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Om en uge fylder jeg rundt – 30 år! Jeg skulle have fejret det med venner og familie på Yellow, men grundet situationen med corona og det stigende smittetryk har jeg valgt at aflyse – virkelig ærgerligt, men jeg håber på at kunne fejre det med  middag og masser af naturvin på Yellow på dagen alligevel – dog med et markant mindre crowd, som er indenfor min bobbel.

Nedenfor er en masse fødselsdagsønsker – alle fra min faste Wishes-liste på min telefon, som jeg opdaterer løbende.

TROUSERS The Five // EARRING Maria Black // SWEATER Arket* // SNEAKERS Asics // SUNGLASSES Oakley // BAG Opéra Sport

 

EARRING Polar Jewelry // MASK Klairs //BIKINI Hunza G* // DIFFUSER Muji // CANDLE HOLDER Arket*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER 21, 2020