5 NOVEMBER CRAVINGS

DAYS GONE BY

En lille days gone by fra den sidste måneds tid <3

Jeg er på hjemmekontoret 3/5 dage om ugen – det er lidt sjovere når solen skinner og der er friske blomster <3

Reklame: Pæne støvler fra Unisa, som jeg skal leve i hele efteråret!

Reklame: Jeg har testet den nye BB creme fra Karmameju i halvanden uge nu og den er helt amazing. Den er fugtgivende, let-dækkende, har SPF 30 med mineralsk solfilter (i stedet for kemisk) og den dufter fantastisk.

Jeg fik ENDELIG prøvet Pho Hanoi på Vester Farimagsgade og det var sååå godt!

Udover ovenstående BB creme bruger jeg Make the Make’s nye stick foundation på de områder, hvor jeg har brug for mere coverage – den er virkelig god! Find alle Make the Makes produkter HER*

Pæn morgen

Naked har været så søde at sende mig deres nye collab med adidas og de er SÅ optur! De er lidt små i størrelsen (plejer at være 39 2/3 og har dem i en 40). De launcher imorgen 6/11 på Nakeds webshop!

I sidste uge var jeg et smut forbi Soullands lagersalg og gøre nogle virkelig gode fund! Det er i Pilestræde 19 og det slutter lørdag 7/11.

I fredags bagte jeg et snoet hvidløgsbrød og det gik over al forventning – her ser i vidunderet inden det kom i ovnen og resultatet var bare mums. Find opskriften HER

Et hurtigt outfitbillede fra Arkets pæne prøverum. Iført taske fra Hvisk (reklame), frakke fra Hosbjerg (reklame) og Airism mundbind fra Uniqlo – som virkelig kan anbefales!

Fik endelig tid til at komme forbi den smukke nye Ganni butik i indre by. SÅ pæn og specielt mange smukke møbler i genenvendt plastic.

Den perfekte SWEATER fra Arket*, som jeg også vist HER.

Efterår i sommerhuset

Aftente og duftpinde fra Muji

På besøg hos Hosbjerg for et nærmere kig på deres SS21 kollektion – bl.a. den pæne læderjakke!

Forbi det smukke Mørch & Rohde showroom for at tage et kig på de forskellige SS21 kollektioner. Faldt pladask for det pæne Modström sæt!

Verdens bedste fødselsdagsgave fra mine dejlige veninder <3 Den smukkeste ørering fra Polar Jewellery

Optur Ellesse track jacket og Nørgaard bukser!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 NOVEMBER CRAVINGS