DRESS PERFECTION

40% OFF AT LUISAVIAROMA

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Det er vist næppe gået nogens næse forbi, at det er Cyber Week. Hvad der før var den uge, hvori Black Friday ligger er nu blevet til en uges sindssyg tilbuds party. Jeg er egentlig ikke særlig stor tilhænger af Black Friday, men det er naturligvis en god lejlighed til at købe ting som man alligevel havde tænkt sig at købe, få ordnet julegaverne i god tid osv.

I den forbindelse vil jeg lige dele et par items fra min kontinuerlige wish-list på LUISAVIAROMA* til inspiration. Luisaviaroma har 40% rabat med koden BF40 på virkelig mange gode ting – bl.a. nedenstående items.

TOP Staud*

TROUSERS Staud*

SNEAKERS Asics*

EARRINGS Jacquemus*

DRESS Danielle Guizio*

SUNNIES Jacquemus*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRESS PERFECTION