DECEMBER 22, 2020

ÅRET DER GIK

… lidt på bagkant, men stadig: Godt nytår! Jeg har været totalt lagt ned med juleferieeksamenslæsning (endnu en af de ting jeg lykkeligt havde glemt efter at have været væk fra uni i 3 år). På onsdag er det heldigvis overstået og så står resten af januar på arbejde og fri-weekender! Blandt andet skal jeg fejre min søsters 26 års fødselsdag og jeg skal et smut op i vores sommerhus i Kulhuse, men derudover har jeg ikke særlig mange planer – det har man jo ikke i de her skøre tider. Så ja: dette indlæg er en overspringshandling <3

Anyway, jeg plejer jo gerne at afslutte året med et “året der gik” indlæg, hvor jeg deler mit yndlings outfit fra hver af årets 12 måneder. Jeg skal være ærlig og indrømme, at det ikke bugner af sindssygt mange outfits på min kamerarulle da jeg, ligesom alle andre, mest har været i min lejlighed i 2020 MEN jeg vil gøre et forsøg.

Hvis I er rigtig friske og i nostalgisk humør er I meget velkomne til at tjekke mine ‘Året der gik’-posts fra hhv. 2016 HER (kæmpe emo-tekst), 2017 HER (det lyder sgu som et godt år!?), 2018 HER (fortryder sguda at jeg solgte den flotte Monki-jakke fra Januar-postet) og 2019 HER – et RIGTIG godt år med rejser og bryllupper – to ting som der ikke har været så meget af i 2020.

Jeg har ærligt talt ikke så meget klogt at sige om 2020, men det er da om ikke andet et år hvor man har lært en masse; hvilke mennesker man savner allermest når man ikke kan se dem, hvor meget man skal værdsætte at kunne kramme sin familie normalt og at vi sagtens kan klare os uden at rejse hele tiden (selvom jeg virkelig savner at rejse).

JANUAR

Frisk Januar gåtur! Find indlægget HER

FEBRUAR

Københavns modeuge i flot tie dye top og helt clueless om hvad der venter måneden efter…. Find indlægget HER

MARTS

Iført læder fra top til tå og fuldstændig uvidende om at landet lukker ned et par timer efter – og at jeg slet ikke skal til Bali i Påskeferien alligevel som planlagt – der kan man bare se!! Bali skulle vist også være totalt overvurderet og hvem gider i øvrigt også at lære at surfe? Find inlægget HER

APRIL 

Mit go-to WFH outfit i foråret og sindssygt April vejr – jeg kan se at jeg har bare ben på flere af billederne fra April – lad os krydse fingre for at det gentager sig i år! Mine bryn spillede virkelig også her, efter at have brugt Revitalash serum, som er en øjenbrynsserum, der virkelig havde skabt resultater.  Find indlægget HER

MAJ 

I Maj begynder det at rable lidt for mig ser det ud til. Jeg har eksempelvis strømpesokker på et par af outfitbillederne (indenfor, men alligevel) og jeg tror også det er det første liggende outfitbillede i bloggens 10 år lange historie. Til gengæld havde jeg også en fantastisk dag i min mors have, hvor vi skød billeder til hendes nye amazing vintage univers Hornbæk Brocante. Find indlægget HER.

JUNI

Find indlægget HER

Find indlægget HER

Find indlægget HER

Juni var helt amazing – blandt andet fordi det var ægte sommer, landet var åbnet lidt mere op, jeg fik sommerferie fra uni, jeg var på Bornholm med gode venner, jeg holdt babyshower for min dejlige veninde som fødte verdens dejligste pige måneden efter (highlight for 2020) og jeg kunne blive ved! Derfor får I lige hele tre outfits fra Juni for at fejre den dejlig måned!

JULI

Juli stod på sommerferie i Danmark, sommerhus og masser af naturvin. Her er et billede fra den dag jeg fik sommerferie fra Splay One på vej til pasta og vin på Hos Fischer. Hvis jeg selv skal sige det mit bedste outfit i 2020. Find indlægget HER

AUGUST

August var også god og MEGET varm! Godt nok var det en spontan tur til stranden den dag, men det er sgu ikke noget godt strand outfit vil jeg mene – men det er da meget sejt! Find indlægget HER

SEPTEMBER

Ej det her må være mit yndlings outfit 2020 (brun er tilbage!) Hold kæft det er pænt – godt gået Soulland! Jeg savner at skulle have jakke på hver dag :'( Find indlægget HER

OKTOBER 

I Oktober blev jeg klipper korthåret OG jeg fyldte 30 år. Jeg fejrede ved at invitere min familie på Yellow – helt skønt! Savner at skulle ud ad døren i pæn jakke og  solbriller på. Find indlægget HER

NOVEMBER

Hvis der er ét item jeg har brugt meget i november/december 2020 er det mine The Five bukser. De er pæne og behagelige, så man kan være sig selv bekendt når man arbejder hjemmefra. De kommer også i brune – så flotte! Find indlægget HER.

DECEMBER

Og så blev det også jul i 2020. Jeg fejrede aftenen i flotte omgivelser hos min farmor; alle var testet og min søster og jeg lavede en perfekt sovs (synes vi selv) – stor succes! Som I kan se er det heller aldrig for sent at få en stor bums i panden – det er meget godt taget i betragtning af at jeg studerer med nogle virkelig unge mennesker på uni til hverdag <3

EARRINGS Glitter (reklamelink)

DRESS Marimekko on sale! (reklame – modtaget i gave)

TIGHTS Hosbjerg (reklame – modtaget i gave)

SHOES Zara (old)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER 22, 2020