JANUARY 12, 2021

WEEKDAY ESSENTIALS

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Det er vist ingen hemmelighed at jeg elsker Weekday*. Jeg tjekker ‘New Arrivals’ løbende og her i januar har de altså nogle virkelig flotte basics, som jeg godt gad eje. Jeg har lige ryddet op i min gaderobe og sat en masse flotte ting til salg på trendsales og i den forbindelse finder man ud af hvad man mangler (og hvad man har for meget af) – nedenstående items må i hvert fald godt flytte ind hos mig.

HOODIE Weekday*

BRA Weekday*

BAG Weekday*

TROUSERS Weekday*

BRIEFS Weekday*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY 12, 2021