WEEKEND COMFYWEAR

SPRING OUTFITS

Reklame for OMODA.dk

OBS: Indlægget indeholder reklamelinks. Disse er markeret med *

Jeg er så klar på forår om lidt. Kan I huske hvor optur vejret var i April sidste år? Selvom vi har sne nu, det er mega koldt og 2021 ikke ligefrem er startet fantastisk for mange mennesker, så er dagene ved at blive længere og lysere, solen har allerede skinnet meget mere end den gjorde i December OG der kommer dejlige nye babyer til verden i løbet af året som jeg glæder mig til at møde (mine veninders, ikke mine). Nyt år = styr på life (ish) og jeg har netop ryddet ud i min gaderobe (tjek min Trendsales-profil), hvilket betyder at der er plads til at komme lidt nye ting ind.

Når vi begynder at nærme os foråret craver jeg altid to slags fodtøj: sneakers og ankelstøvler. Klassiske sneakers og et par gode, sorte ankelstøvler er noget alle burde have i gaderoben. Nedenstående sneakers er lidt svære at holde pæne og rene i vintermånederne, men derimod geniale til forår og sommer og ankelstøvlerne er ekstremt smarte med deres lidt højere skaft, som gør dem lidt mere “grungede”.  Jeg ved ikke om I kender OMODA i forvejen – det er en familieejet business, der startede med levering af sko helt tilbage i 1875 (!!) – nu har de både fysiske butikker og webshops, men fokus er fortsat på god kundeservie, stort udvalg og levering til hele verden (læs deres historie HER). Omoda har i hvert fald et rigtig godt sko-udvalg, der både byder på brands som adidas, Billi Bi, Ca’ Shott, Clarks, Converse, New Balance, Nike, Reebok og Tommy Hilfiger (der er ret meget udsalg på deres site lige nu).

Nedenfor er 2 x outfit kombinationer som jeg godt gad at gå foråret i møde med inklusiv sko fra OMODA; først et klassisk outfit bestående af god denim og beige nuancer, som (sandsynligvis pga. Jacquemus) står utroligt højt på min ønskeliste dette forår. Dernæst et klassisk denim on denim outfit – også kendt som “Canadian tux” tilsat de perfekte ankelstøvler.

 

SNEAKERS adidas

SHIRT Arket*

JEANS Weekday*

SUNGLASSES Chimi (on sale)

 

STØVLER Ca’shott

SHIRT Monki*

JEANS Monki*

EARRINGS Ziva

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND COMFYWEAR