SPRING OUTFITS

2021 BEAUTY FAVES + WISHES

Jeg har samlet et par af mine yndlings beauty-produkter lige nu, samt en liste over nogle af dem, der er på min ‘To Buy’ liste.

2021 BEAUTY FAVES

FACE

Toner: Jeg har de sidste fire måneders tid brugt toner, essence og ansigtscreme fra Pyunkang Yul fra Suri Suri. Især toneren er jeg blevet virkelig glad for. Jeg bruger den efter badet til at “vække” mit ansigt. Toner fra Pyunkang Yul.

Lip liner: Liplineren er tilbage. Jeg bruger nedenstående fra NYX især på læbebuen når jeg skal ud (en sjælden gang imellem) og det giver simpelthen så flotte og veldefinerede læber uden at det bliver for “makeuppet”. Nyx lipliner i farven ‘soft brown’.

Parfume: Jeg bruger naturligvis ikke parfume i ansigtet, men derimod på kravebenene. Jeg elsker Arket’s Geranium-duft og nedenstående roll on parfume giver den perfekte duft. Perfume oil fra Arket.

Futuredew: Jeg har længe villet prøve futurdew fra Glossier. Som de skriver er det en “serum hybrid” som faktisk skal påføres som det sidste i ens hudplejerutine. Et pump er rigeligt og den giver en virkelig lækker dewy glød – man kan bruge lidt ekstra på kindbenene hvis man er til den slags. Jeg har også blandet den med min Glossier foundation med stor succes. Glossier futuredew.

 HAIR

Shampoo: Shampoo når den er bedst – uden duft, så den er mild mod hår og hovedbund og dybderensende. Shampoo fra Hårklinikken (reklame – modtaget i gave).

Hovedbundsbørste: Hårvask bliver aldrig det samme efter man har prøvet en hovedbundsbørste – håret bliver renere og hovedbunden har det generelt bedre. Kan også bruges i tørt hår til massage. Karmameju hovedbundsbørste (reklame – modtaget i gave).

Hårmaske: Jeg er så vild med nedenstående hårmaske at jeg faktisk bruger den to gange om ugen. Det er måske lige i overkanten, men den er så lækker i konsistensen at det er svært at lade være + den tynger ikke håret som mange andre masker. Hårmaske fra Hårklinikken (reklame – modtaget i gave).

BODY

Kropsolie: Jeg er blevet sindssygt vild med Karmamejus produkter – specielt nedenstående to er blevet musthaves i min beautyrutine. Kropsolien dufter fuldstændig fantastisk og vækker sanserne på den helt rigtige måde. Jeg bruger den efter tørbørstning og bad hver morgen. Kropsolie fra Karmameju (reklame – modtaget i gave).

Fodbalsam: Bløde fødder er life – nedenstående fra sæbeværkstedet er en sikker vinder, specielt efter et dejligt langt fodbad (gerne med et par pump af olien fra Karmameju). Fodbalsam fra Sæbeværkstedet.

Hero: Hero fra Karmameju er lidt et produkt i sin helt egen kategori. Den beroliger huden og stabiliserer hudens PH-værdi efter brug af vand, sæbe og hvad vi ellers udsætter vores hud fra. Jeg bruger den på mine hænder efter håndvask og på irriterede områder på kroppen og i ansigtet. HERO fra Karmameju (reklame – modtaget i gave).

ON MY WISH LIST

Fenty Skin: Jeg er gigantisk Rihanna fan og jeg er vild efter at prøve hendes Fenty Skin produkter. Serien består af en rensegel, en toner/serum, en ansigtscreme med spf 30 og hvad der skulle være den mest fantastiske natcreme. Find hele sættet HER.

Mason Pearson hårbørste: En god hårbørste er virkelig vigtig. Jeg overvejer kraftigt at investere i en af de famøse Mason Pearson, da alle siger at det er de absolut bedste. Mason Pearson børste HER.

Narciso Rodriguez ‘Pure Musc’: Jeg ELSKER muskus. Prøvede parfumen på håndleddet i Illum da man stadig måtte gå i butikker og har været vild med den lige siden! Find den HER

YSL Effet Faux Cils Mascara: Måske den bedste mascara jeg har prøvet. Desværre fås den ikke i brun, men overvejer stærkt at købe den i sort. Find den HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING OUTFITS