ELAINE HERSBY - MADE TO ORDER

JANUARY 29, 2021

For et stykke tid siden modtog jeg det smukkeste suit fra InWear. Jeg har fulgt InWear tæt de seneste par år og var især vild med den fine Unity-kampagne de lavede med Blanca Miro og Pernille Teisbæk til Spring 2020 og de er kun blevet endnu bedre siden. Siden jeg fik mit smukke Oddform suit har jeg cravet et i brunt også og nu er min samling fuldendt <3

Indlægget indeholder items modtaget i gave. Disse er markeret med (reklame).

BLAZER Inwear (reklame)

PANTS Inwear (reklame)

SNEAKERS Asics

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELAINE HERSBY - MADE TO ORDER