SMASH OR PASS?

KINTOBE <3 + RABATKODE

reklame

Jeg har længe crushet ret hårdt på det Nørrebro-baserede taskebrand, Kintobe. Ikke mindst efter at have set de flotte tasker på Frede og min veninde Jo. Ikke nok med at taskerne er rigtig flotte og praktiske – de er også lavet af genbrugsmaterialer. Du kan læse mere om Kintobes bæredygtige mission HER.

Jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer, så I også kan få fingre i en af Kintobes flotte tasker. Min personlige favorit er Camille-tasken, som I kan se i sort nedenfor, men der er noget i enhver størrelse (og i forskellige farver) afhængigt af smag og behov. Brug koden CAROLINEP15 for at få 15% rabat på Kintobes webshop <3 Rabatkoden gælder til fredag d. 26. februar!

CAMILLE BAG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMASH OR PASS?