MARCH 23, 2021

NEW IN: BEAUTY

Reklame
Nedenstående items er modtaget i gave. 

Indlægget indeholder reklamelinks – disse er markeret med *

Jeg har fået lov til at vælge mine favoritter fra beauty-webshoppen, Bangerhead*. Det var virkelig svært at vælge og jeg endte da også med at bestille lidt ekstra oveni for deres udvalg er virkelig stort. Ikke nok med det, så har de også en masse af mine favoritbrands samt en række brands som jeg er nysgerrig på at prøve. For at nævne et par stykker: Bare Minerals, Embryolisse, Zacho Perfume, Egyptian Magic, Grown Alchemist, Narciso Rodriguez, The Ordinary, Mason Pearson osv.!

Nedenstående er de ting jeg endte:

The Ordinary

The Ordinary er et brand jeg har luret på længe, men aldrig fået taget mig sammen til at prøve. Deres produktsortiment er kæmpestort, men jeg valgte at gå med ovenstående to produkter – nemlig Vitamin C Suspension, som helst skal bruges om aftenen på ren hud og som skulle gøre underværker for ens complexion. Vitamin C er rig på antioxidanter og jeg har kun læst gode anmeldelser af ovenstående – glæder mig til at prøve den! Derudover valgte jeg en serum foundation, som har den blødeste konsistens, light coverage og gennemfugter huden. Perfekt til forår/sommer.

Link til Vitamin C Suspension*

Link til Serum Foundation*

Biotherm Deo Pure

Jeg har de seneste par måneder eksperimenteret med naturlige deodoranter og på trods af at jeg gode intentioner, så må jeg kaste håndklædet i ringen og erkende at det simpelthen ikke virker for mig. Derfor er jeg nu tilbage til min yndlingsdeo, som er Deo Pure fra Biotherm. Den har den rene, milde Biotherm-duft og den gør det den ska.

Link til Biotherm Deo Pure*

NYX

Jeg elsker NYX for deres gode priser og deres effektive produkter. Ovenstående er en highlighter stick, som jeg vil bruge i øjenkrogen.

Link til Nyx Brightener*

Mason Pearson

Jeg har SÅ længe ønsket mig en Mason Pearson børste. Jeg har flere veninder, der bruger den og den skulle eftersigende være life changing. Jeg har allerede brugt den et par gange og den er virkelig god – reder håret uden at trække i det og efterlader håret blødt, gennemredt og glansfuldt. Min er en blanding af nylon og bristle og den er størrelse medium.

Link til Mason Pearson Børste*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 23, 2021