APRIL 10, 2021

APRIL X, 2021

Indlægget indeholder items modtaget i gave. Disse er markeret med (reklame)

Jeg er faktisk ikke sikker på hvornår dette outfitbillede er fra, men jeg synes det er smart, så nu deler jeg det! Apropos Yeezys som jeg jo har på på nedenstående billede, så var jeg så heldig at vinde en Rezet raffle og allernådigst få lov til at købe Yeezy 700 V3 (dem jeg viste i dette indlæg) – jeg må indrømme at jeg virkelig godt forstår hypen, det er altså en dødflot sneaker.

 

TOP Hosbjerg (reklame)

SHIRT Soulland

JEANS Mango (old)

SNEAKERS Yeezy (old)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 10, 2021