APRIL 25, 2021

MAY WISHES

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Det er blevet forår (don’t jinx it) og det betyder at jeg nu officielt har pakket mine vinterjakker væk (bortset fra en, just in case..). Det betyder også at man lige skal vende sig til at være ekstra god til at huske at bruge spf hver morgen og at man skal lære det nye vejr at kende. Personligt tager det mig altid et par ulidelige svedeture før jeg er helt in sync med den nye årstid, men hvor er det bare lækkert!

Jeg har netop købt nedenstående jeans, som jeg spår til at blive en kæmpe forårsfavorit – luftige og perfekt vask. Gad godt at matche dem med nedenstående items.

SUNGLASSES Oakley

LINEN BLAZER Remain*

JEANS Arket*

TANK TOP Esmé Studios

BAG Sunnei

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 25, 2021