LATE SPRING

MAY 15, 2021

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg er blevet meget glad for at købe vintage og shopper generelt meget mindre end jeg plejede. Der er virkelig noget tilfredsstillende i at finde unikke ting, som har haft et tidligere liv og som, på trods af alderen, er i god stand. Mit seneste vintage-køb er nedenstående midnatsblå (min yndlingsfarve) læder trenchcoat med giga-skulderpuder. Den er fra CHAMOI, som jeg også har nævnt HER og HER og jeg elsker den bare.

TRENCHCOAT CHAMOI

DENIM JACKET Lærke Andersen (similar here*)

JEANS Arket*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATE SPRING