INTERIOR UPGRADE

WEDDING OUTFITS

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Der findes ingen bedre fester end bryllupper og efter et lidt kedeligt 2020 uden de store fester er der sikkert en del af jer, der skal til bryllupsfester i år. Derfor har jeg lavet fem outfits som jeg selv godt kunne tænke mig at iføre mig, hvis jeg var så heldig at skulle til bryllup i år. Alle nedenstående outfits tager udgangspunkt i items man ville blive glad for igen og igen.

OUTFIT 1

Sættet fra Soriano Van Gaever er en kæmpe showstopper! Det fås både i sort, hvis det skal være mere nedtonet og i barbie-pink hvis det skal være helt extra! Det er altid risky at køre bukser til bryllupper, men dette sæt føles på ingen måde som et kompromis til kjole. Den største win er naturligvis at du kan bruge det igen og igen både sammen og hver for sig.

TOP Soriano Van Gaever

PANTS Soriano Van Gaever

NECKLACE Anni Lu*

EARRINGS Lucy Williams*

SHOES &other stories*

OUTFIT 2

Sleeper er KÆMPE go-to brand, når det kommer til bryllupskjoler. Jeg havde selv en mørkeblå version på til to fantastiske bryllupper i 2019 og jeg følte mig SÅ godt tilpas! Kjolen er i hør og passer dermed også fint til andre anledninger end bryllupper – derudover kan den bæres både med og uden bare skuldre.

EARRINGS Emilie Sindlev x Gina Tricot

DRESS Sleeper*

SANDALS &other stories*

 

OUTFIT 3

Soulland laver de smukkeste kjoler og nedenstående er ingen undtagelse. Hvis man er rigtig frisk kan man tage en rød eller sort badedragt indenunder.

DRESS Soulland

BATHING SUIT Soulland

SHOES Nodaleto

EARRINGS Polar Jewelry

 

OUTFIT 4

Et budgetvenligt, men ret amazing outfit fra Gina Tricot. (Meget) inspireret af Issey Miyakis smukke, pleatede items.

TOP Gina Tricot

SKIRT Gina Tricot

NECKLACE Pura Utz

SHOES Arket*

OUTFIT 5

DRESS Opéra Sport

EARRING Rag Bag

SHOES Zara

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR UPGRADE