JUNE 13, 2021

JACQUEMUS

Beklager stilhed fra min side – jeg har simpelthen travlt med arbejde, ordne sommerhus og så er jeg lige kommet hjem fra fire dage i Frankrig, hvor jeg har assisteret min mor på indkøbstur til Hornbæk Brocante. Vi har fundet virkelig mange fine ting til shoppen, så hold øje med deres Instagram og Webshop de næste par måneder. Og hvis man er på udkig efter havemøbler, så er der virkelig mange skønne til salg lige nu!

Og nu vi er ved det franske, så gør jer selv en tjeneste at se Jacquemus’ “La Montagne” show fra i går aftes! WOW hvor var det flot og gennemført. Endnu en gang sætter han barren højt. Se showet HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUNE 13, 2021