LÆS MED PÅ KIOSK

EYES ON: COLORFUL STANDARD

Hvis der er ét item jeg har levet i denne sommer, er det mine mørkegrå shorts fra Colorful Standard – de har det perfekte fit og materiale, og jeg har lyst til at købe dem i samtlige 18 farver. Det samme gælder i øvrigt deres nylancerede perfekte tanktop og deres 05 solbriller. De har virkelig forstået at mestre perfect basics kombineret med god kvalitet og pasform! Jeg har samlet mine favoritter nedenfor <3

 

SUNGLASS 05 – IVORY WHITE SOLID / BLACK // SUNGLASS 05 – DEEP BLACK SOLID / ORANGE

SUNGLASS 05 – DEEP BLACK SOLID / BLACK // SUNGLASS 05 – CLASSIC HAVANA / ORANGE

TANKTOP 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆS MED PÅ KIOSK