WEEKDAY FALL WISHES

LÆS MED PÅ KIOSK

Som jeg kort nævnte HER skriver jeg  en gang imellem til det (relativt) nye medie, Kiosk. Det er der en række andre kloge mennesker, der også gør og jeg vil altså virkelig anbefale at man læser med – på min read list står dette indlæg om Grønland, og dette indlæg om “kvartlivskrisen” . Og så skal jeg også have hørt Mia Ben Ami’s podcast ‘Det Sociale Dilemma’ hvor Marie Jedig og hendes kæreste, Jon, er gæster og løser dilemmaer for lytterne. Man skal oprette en (fuldstændig gratis og uforpligtende) bruger for at læse med. Mit seneste indlæg handler om mediekulturen og clickbait – jeg håber I har lyst til at læse med 🙂 Find indlægget HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY FALL WISHES