La Garconne

collage-2014-04-03.jpg
En af de visuelt flotteste online shops er uden sammenligning La Garconne. Jeg har ønskeshoppet lidt på siden idag og forelsket mig i et par ting. Alexander Wang læderjakken er helt perfekt, efter min mening. Derudover blev jeg også lidt forelsket i de babyblå ruskindswedges fra Isabel Marant selvom wedgesneaker-looket aldrig helt har været mig, men det er svært at stå for den farve!

 

One of the most best online shops, visually, is without comparison La Garconne. I have done some wishful shopping today and I have fallen in love with a few things. The leather jacket from Alexander Wang is perfection if you ask me. Additionally, I fell in love with the baby blue suede wedges from Isabel Marant even though the wedgesneaker look has never really done anything for me, but it is almost impossible to resist that color! 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens