Dagens

Zalando Mid Season Sale

Zalando.jpg
Hvis du trænger til et break så klik forbi Zalandos Mid Season Sale. Jeg var slet ikke klar over hvor mange gode mærker de har derinde så jeg blev glædeligt overrasket og klikkede straks Han Kjøbenhavn sweateren hjem! Derudover har de et kæmpe udvalg af fx. Finderskeepers (det sejeste mærke!), Chlöe Sevigny for Opening Ceremony, Adidas – både Stella McCartney, Originals og SLVR, Bruuns Bazaar osv. OG så er det supernemt at filtrere produkterne så man kun får vist det man er interesseret i. Ville bestemt heller ikke have noget imod at klikke disse ting hjem – Bruuns Bazaar jakken har jeg dog i forvejen så det er mere en lille head’s up hvis I synes den er ligeså pæn som jeg synes. Havde den på forleden lige HER

 

If you need a break then take a look at Zalando’s Mid Season Sale. I was not aware how many great brands they have on their website so I was pleasantly surprised and I placed the Han Kjøbenhavn sweater in my shopping basket right away! Additionally they host brands such as Finderskeepers (one of the coolest brands at the moment!), Chlöe Sevigny for Opening Ceremony, Adidas – both the Stella McCartney line, the Originals line and SLVR, Bruuns Bazaar and so on. AND they make it super easy for you to filter your search by category, brand etc. so you are only shown things that interests you. I definitely would not mind placing these items in my online shopping basket – except for the jacket which I already have. I wore it right HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens