I wish!

Dagens

dagens1.jpg
dagens2.jpg
dagens3.jpg
dagens4.jpg
OOTD from two days ago. Fall is on and I feel like wearing grey and black these days. My knitted polo and my boots are new and from Asos. And may I just stress how happy I am with my new Mads Nørgaard scarf! I have Acne’s Canada Scarf in black and I really love that one as well, but this grey one is just as good if not better and it only costs half as much!

 

“Dagens” fra i forgårs. Efteråret er virkelig begyndt og jeg har lyst til at have grå og sort på for tiden. Min strikkede polo og mine støvler er nye og fra Asos. Og må jeg så lige påpege hvor glad jeg er for mit nye Mads Nørgaard halstørklæde! Jeg har Acne’s Canada Scarf i sort og det elsker jeg virkelig også, men jeg synes det her er mindst ligeså godt hvis ikke bedre og så koster det også kun halvt så meget!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wish!