Dagens

Off to NYC

central park.jpg
October will be a busy month for me as I am traveling to New York and Paris. Tomorrow I am taking a flight to New York where I am going to spend a week in the great company of good friends and the weekend after my mom and I will go to Paris for the weekend. Looking SO much forward to both trips and I will make sure to keep you posted here and on my Instagram account @carolineplummer

 

Oktober kommer til at blive en travl måned for mig da jeg har planlagt ture til både New York og Paris. Imorgen tager jeg afsted til New York hvor jeg skal tilbringe en uge i amazing selskab af gode venner. Weekenden efter tager jeg en weekendtur til Paris med min mor. Glæder mig SÅ meget til begge ture og jeg skal nok opdatere løbende her og på Instagram @carolineplummer

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens