Favorite Looks // Fonnesbech

Favorite Looks // Mads Nørgaard

_dsc2992.jpg
_dsc3001.jpg
_dsc3037.jpg
_dsc3045.jpg
_dsc3069.jpg
_dsc3090_0.jpg
_dsc3093.jpg
yayy the Mads Nørgaard show was sooo awesome! They had a live band, a big bag wall with pink light and they had mixed models with a street cast of cool kids from Copenhagen – spot on!. It worked really, really well and I definitely think that he showed a strong collection! I am especially really into the full denim look and the fake pink fur.

 

Yayy, Mads Nørgaard showet var så nice! De fyrede op for et live band, havde en kæmpe bagvæg med lyserødt lys i og så havde de mixet modellerne med et street cast af unge, seje københavner typer – lige i øjet! Det fungerede virkelig godt og jeg synes virkelig han viste endnu en super stærk kollektion! Jeg er især vild med det fulde denim look og den pink fake fur.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite Looks // Fonnesbech