DAGENS

New in <3 <3

image.jpeg
Yesterday I stopped by the awesome Stine Goya sample and stock sale real quick and I obviously could not resist buying this amazing jacket since it is the jacket of my dreams (and I have been dreaming about it since January). It fits perfectly with this cute bracelet from Muse (go follow at @i.am.muse on Instagram) Have a happy Friday!

Igår var jeg et kort smut forbi det mega svedige Stine Goya lagersalg og jeg kunne naturligvis ikke modstå denne fantastiske jakke da det er min ultimative drømme/ønske/fantasi jakke (som jeg i øvrigt har været forelsket i siden Januar). Den passer perfekt med mit cute armbånd fra Muse (følg med på insta @i.am.mus). Hav en skøn fredag! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS