Saskia Diez

Hanne Graumann Vintage

Skærmbillede 2016-05-16 kl. 13.24.56.png
The Danish designer Hanne Graumann is well known for her amazing style. Last year I visited her studio in Skovshoved and it was like entering a creative, beautiful oasis which was a mixture of cool vintage stuff simply hangnign there for inspiration and her newest collection. Now she has decided to share her beautiful collection of vintage items from every important fashion capital with the rest of us, which I think is an awesome idea! Read more about Hanne Graumann’s Vintage universe HERE.

 

Den danske designer Hanne Graumann er efterhånden kendt for hendes fantastiske stil. Sidste år besøgte jeg hendes studie i Skovshoved, og det var lidt som at træde ind i en smuk oase fyldt med vintage-ting som hang i studiet til inspiration og Graumann’s nyeste kollektione. Nu har designeren besluttet at dele sin fantastiske vintage kollektion som hun har samlet fra alle verdens mode-hovedstader med os andre, hvilket jeg synes er en mega sej idé! Læs mere om Hanne Graumanns Vintage univers HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saskia Diez