Rezet: Black Friday Faves

The Perfect Top

Jeg har udforsket Minimum og Moves by Minimum en del på det sidste og de har virkelig mange seje ting! Blandt andet er jeg helt vild med disse bukser. Men en ting som gør sig gældende for både Moves og Minimum er altså også at de er superdygtige til at lave gode toppe, som kan bruges både til hverdag og til fest. Nedenstående er en af dem – igår havde jeg den på med hvide jeans og et par Adidas gazelle sneaks og næste weekend tænker jeg at matche den med en lak nederdel og et par spidse støvler. Jeg har samlet et par links til andre gode toppe fra Moves by Minimum og Minimum nedenfor!

I have been exploring Minimum and Moves by Minimum a lot lately and they have so much cool stuff! I am especially in love with these pants. However, a thing which is applicable to both Moves and Minimum is the fact that they make really cool tops that can be used for everyday use and party use. Below you’ll see a very good example to this – yesterday I wore it with white jeans and a pair of Adidas Gazelle sneaks and next weekend I’ll wear it with a patent leather skirt and a pair of pointy boots. I have collected some links for other cool tops with multi-purpose use from Moves by Minimum and Minimum below!

collage-28

img_0337

WEARING TOP FROM MOVES BY MINIMUM

Links for other great tops:

Moves by Minimum

HERE

HERE

HERE

Minimum

HERE

HERE

HERE

THERE IS A 25% DISCOUNT ON EVERYTHING ON MINIMUM’S SITE TODAY <3 

contains affiliate links! 

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rezet: Black Friday Faves